Vikarbureau Socialrådgiver

Kommune Konsulenterne er stedet, hvor du kan finde et vikarbureau for socialrådgivere. Virksomheden stiftet af socialrådgiver Eva Kirk, der har været i vikarbranchen siden 2008. Eva Kirk er uddannet fra Den Sociale Højskole i 1985 og har siden da arbejdet inden for alle grene i den kommunale forvaltning. Gennem årene som både souschef og afdelingsleder har Eva Kirk opnået indgående kendskab til de udfordringer, kommunerne ofte står overfor. Eva Kirk har gennem sit virke fået stor viden og erfaring om kommunernes krav til vikarer, hvorfor Kommune Konsulenternes vikarer har høj faglighed, stor erfaring og altid er opdaterede på den nyeste lovgivning. Lasse Kirk har overtaget ledelsen af Kommune Konsulenterne og har inden for de seneste år formået at gøre Kommune Konsulenterne til et af landets største vikarbureauer for socialrådgivere til alle områder inden for den offentlige forvaltning.