Priser

Kommune Konsulenterne leverer Danmarks billigste socialrådgivervikarer. For oplysning om timepris kontakt os venligst på tlf. nr. 93 30 40 50 eller mail info@kommunekonsulenterne.dk.

 

Børnefaglige undersøgelser (§50)

Kommune Konsulenterne tilbyder udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser til særpris, såfremt udarbejdelsen kan ske som en administrativ opgave med adgang til samtlige sagsakter. Prisen er 9.995 kr. alt inkl. (pr. barn). Såfremt kommunen har andet behov i forhold til udarbejdelse af undersøgelser, enten flere børns undersøgelser, opstart med samtaler eller rekvirering af relevante akter, kontakt os venligst for nærmere information og pris.

 

Støtte til forældre til anbragte børn (§54)

Kommune Konsulenterne tilbyder altid fast lav timepris på støtte til forældre til anbragte børn uanset timetal og sværhedsgrad. For nærmere information kontakt os venligst.

 

Støttet/overvåget samvær

Kommune Konsulenterne tilbyder altid fast lav timepris på støttet/overvåget samvær uanset aftener/weekender. Der udarbejdes altid skriftligt materiale. For nærmere information kontakt os venligst.

 

Rehabiliteringsplaner

Kommune Konsulenterne tilbyder fast pris på udarbejdelse af den forberedende del af rehabiliteringsplaner, hvor det forudsættes, at alle akter er tilgængelige. Såfremt kommunen har andet behov i forhold til udarbejdelse af rehabiliteringsplaner med samtaler og rekvirering af relevante akter, kontakt os venligst for nærmere information og pris.

 

Voksenudredningsmetoden (VUM)

Kommune Konsulenterne tilbyder fast pris på udarbejdelse af voksenudredning, hvor det forudsættes, at alle akter er tilgængelige. Såfremt kommunen har andet behov i forhold til udarbejdelse af voksenudredning med samtaler og rekvirering af relevante akter, kontakt os venligst for nærmere information og pris.

Om os

Kommune Konsulenterne er et landsdækkende vikarbureau med speciale inden for socialrådgivere. Vi har en bred vifte af vikarer med forskellige kompetenceprofiler, som kan matche alle opgaver. Kommune Konsulenternes vikarteam er alle uddannede socialrådgivere med mange års kommunal erfaring.

Kontakt os

Telefon: 93 30 40 50

Mail:  info@kommunekonsulenterne.dk

 

Find os

Kommune Konsulenterne

Nørreskovvej 30

9370, Hals

CVR-nr.: 32 81 44 84